Rustbeskyttelse samt undervognsbehandling

De fleste biler produceres ikke til at køre i det danske vejr, derfor er en rustbeskyttelse af nye biler en fordel. Der er flere faktorer der spiller ind, i forhold til hvor ofte en bil bør rustbeskyttes. Er du en som køre meget i bil, og køre i alt slags vejr, vil din bil med stor sandsynlighed have et større behov for en rustbehandling. Det vigtigt at huske at det er individuelt, hvor ofte en bil har behov for en rustbeskyttelse. Det afhænger meget af bilen alder samt brugen af bilen. 

Forlæng din bils levetid med en rustbeskyttelse eller undervognsbehandling

Vi tilbyder forskellige slags behandlinger, herunder Mercasol Pava, Dinitrol samt tectyl.

Mercasol er nordens største leverandør af rustbeskyttelse samt er testet og opfylder kravene fra de svenske SIS-normer og de meget strenge finske VTT-normer. Med sine 60 års erfaring i udvikling af rustbeskyttelsesprodukter samt behandlingsmetoder er Mercasol det ældste i branchen.

PRISER PÅ MERCASOL BEHANDLINGER

Se vores prisliste her


Oprettelsesgebyr 

Kontakt os hvis du er i tvivl om behandlingen.

Du er velkommen til at ringe og få vejledning, hvor vi ud fra bilens alder og kørsels behov, kan oplyse, hvilken behandling netop din bil har brug for. Derfra kan vi booke tid til en gratis og uforpligtende undersøgelse, som tager ca. 15 min.