Serviceeftersyn/service på bil

Sørg for din bil holder længere med et serviceeftersyn

Biler der passes og plejes holder længere, kører længere på literen og bevarer deres værdi. Service på bil indeholder blandt andet kontrol, smøring, justering og eventuelt udskiftning af de vitale dele i bilen.

Eftersyn forebygge skader og reparationer Den bedste måde at forebygge skader på bilen er ved at sørge for regelmæssig pleje og eftersyn. Det er i ser­vice­eftersynet, vi fx opdager, at bremserne er slidte, at et tilstoppet pollenfilter forhindrer effektiv ventilation i bilen eller at klimaanlægget skal serviceres nu, så det holder mange år endnu. At man regelmæssigt overholder serviceeftersynet på bilen, kan desuden være et godt salgsargument, hvis bilen skal sælges.

Serviceeftersyn er som et kontrolbesøg hos "billægen" Eftersyn handler grundlæggende om vedligeholdelse hvor din bilen og dens driftssikkerhed bliver kontrolleret. Vi smører, reparerer og udskifter defekte dele og sikrer, at bilen kører godt og sikkert og starter, bremser og drejer, som den skal. Service er med andre ord et kontrolbesøg hos "billægen", hvor vi tjekker, hvordan de mange dele i bilen har det.

Kvalificeret serviceeftersyn er vigtig for stempel og fabriksgaranti Det er vigtigt at kvaliteten af serviceeftersyn er i top og udføres i ifølge de relevante anvisninger for driftssikkerhed og forskrifter fra bilfabrikanten. Hos os får du professionel og autoriseret service med stempel, så du kan bevare fabriksgarantien på din bil. Desuden højner stemplet bilens værdi, hvis den på et tidspunkt skal sælges videre.

Intervaller for bilservice Man skal normalt tage ens bil til service en gang om året eller hvert andet år eller mellem 10.000 og 30.000 km. Intervaller, såvel som omfang og type af service, varierer alt efter bilproducents krav, bilens type og dit kørselsmønster.  • Top-professional reparation fra start til slut
  • Kvalificeret og godkendte serviceeftersyn af alle bilmærker
  • 3 års garanti på alle nye reservedele, som vi sætter i bilen.
  • 5% rabat ved hvert køb, som automatisk fratrækkes din næste regning
  • Gratis lånebil, mens din egen bil er på værkstedet

 

PAKKER TIL SERVICEEFTERSYN

Service på bil tilbydes hos os, i tre forskellige servicepakke, der passer til din bils behov uanset bilens mærke og alder. I forbindelse med alle pakker, stempler vi i servicebogen og overholder producentens krav.

 


 

OLIE SERVICE

Olieservice er det grundlæggende eftersyn, som indeholder udskiftning af oliefilter, kontrol af bremse-, køle- og servostyringsvæske, kontrol af lygter, horn, visker/vasker og dæk, genopfyldning af sprinklervæske samt visuel kontrol af styretøj såvel som olielækage fra motor og gearkasse.

 

 

Kun 849,-

 

Læs mere her

LILLE SERVICE

Lille service omhandler olieservice men indeholder derudover også kontrol af motor og motorrum (batteri, olielækage fra motor og gearkasse, multiremme, luftfilter), kontrol af styretøj og undervogn (styrekugler, bærekugler, fjedre, støddæmpere, machetter på drivled, hjulophæng, styretøj, forhjulslejer/baghjulslejer, bærearme, stabilisator og udstødningen), kontrol af bremser (bremseslanger/bremsebelægning for og bag), kontrol af dæk og fælge (dæktryk, dækmønster og buler/skader), kontrol af karosseri (ridser, stenslag og revner i forrude samt smøring af dørhængsler) og andet såsom kontrol af køleeffekt på aircondition, tandremsinterval, koblings funktion samt nulstilling af serviceindikatorer og en kort prøvetur

Kun 1149,-

 

Læs mere her

STOR SERVICE

Stor service indeholder det samme som LILLE SERVICE, med følgende ekstra services: Yderligere service af motor og motorrum (kontrol af generators ladeeffekt og brændstoffilter for lækage samt påfyldning af Bell Add servicerens), bremser (test af bremsefunktion på en bremserullefelt, adskilning, rensning og smøring af bremser samt kontrol af håndbremsefunktion), dæk og fælge Kontrol af reservehjul og lappevæske på begge), og andet såsom kontrol af pollenfilter.

 

Kun 2149,-

 

Læs mere her